Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради

Рік незламності. Не забудемо. Не пробачимо. Наближаємо перемогу.

У зв’язку із річницею повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, з нагоди річниці незламності України та з метою вшанування захисників української держави, зміцнення їхнього авторитету і суспільного статусу В Обласному спортивному ліцеї в м. Костопіль Рівненської обласної ради проведено години мужності «Україна – нація незламних», «Лютий, який триває цілий рік», відеопрезентації «Незламна країна. Річниця вторгнення…», «Їх дух незламний і безцінний», відеомарафон пам’яті та вдячності «Незламні. Разом до перемоги!», відеолекторій «Згадати все: яким був рік повномасштабного вторгнення росії в Україну».

Вчителями історії спільно з радою ліцеїстів проведено тематичну годину «Цей день в історії України. Рік війни».

У бібліотеці закладу освіти оформлено тематичний стенд «Білий птах з обпаленими крилами». Учні 8-ого класу спільно з біблітекаркою та педагогом-організатором закладу освіти взяли участь у тематичному літературно-музичному вечорі, проведеному у комунальному закладі «Центр культурних послуг» Костопільської міської ради.

Щоденно, на вшанування пам’яті загиблих в Україні унаслідок збройної агресії російської федерації, у спортивному ліцеї проводиться загальнонаціональна хвилина мовчання.

Вихованцям закладу освіти запропоновано для перегляду і обговорення документальні фільми до річниці війни в Україні, серед яких «Рік», «Свобода у вогні: боротьба України за свободу», «Рік незламності». На майдані Шевченка учасники освітнього процесу вшанували пам’ять загиблих за рік війни в Україні. Пам’ять про наших Захисників, хто став на захист України та мужньо протистояв ворогу повинна жити вічно. Слава Героям!

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Інша мова


Свежие комментарии

    Архивы