Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради

Візит начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля до Обласного спортивного ліцею в м.Костопіль

4 травня з робочим візитом начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль разом з начальником Рівненської районної військової адміністрації Олександром Ковалем відвідали Костопільську громаду, а саме заклад освіти,  де проживають люди, котрі через військові дії залишили свої рідні домівки.  Наразі тут живе майже 200 осіб.

Посадовці поспілкувались з вимушеними переселенцями, поцікавились їхніми проблемами, потребами та передали їм необхідні у побуті речі. Акцентували на виплаті пенсій для тих осіб, які їх отримували на «Укрпошті» на територіях, де були бойові дії. 

Начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль прийняв рішення направляти мобільні групи у складі працівників «Укрпошти», соціального захисту, пенсійного фонду в місця масового перебування переселенців. Доручив головам районних військових адміністрацій координувати цей процес.

«Рівненський район приймає переселенців з різних куточків України. У нас спільне горе, спільний біль. Наші люди мають бути забезпечені усім необхідним. Ми не залишимо у біді жодну родину. У такий важкий для всієї України час важливо завжди залишатися людьми, допомагати і словом, і ділом, знаходити у собі сили на слова підтримки та розради.» — підкреслив начальник адмінстрації Олександр Коваль. 

До слова, в Костопільській громаді живуть переселенці з Донецької, Київської, Луганської, Сумської, Чернігівської та інших областей. Переїжджали не лише з дітьми, а й зі своїми домашніми улюбленцями. Є в родині переселенців Костопільщини і поповнення. В сім‘ї з Київщини народилася донька Мирослава.

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Інша мова


Свежие комментарии

    Архивы