Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради

Свято юності й краси

29 червня прозвучали останні акорди ліцейських подій і в самостійне доросле життя стартували 55 випускників комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради. Учні 11-их класів з хвилюванням слухали останні настанови заступника директора ліцею Д.Таргоній, тренерів-викладачів, класних керівників, батьків.

В святковій атмосфері проведено церемонію вручення випускникам 2019 року свідоцтв про повну загальну середню освіту та залікових кваліфікаційних книжок спортсмена.

Прощання одинадцятикласників з ліцеєм сповнене радісних і хвилюючих емоцій. Зі словами великої вдячності працівникам закладу звернулися батьки випускників, звучали їх побажання та музичний подарунок від родини Кухарчуків. Під час розважальної програми вихованці закладу демонстрували свої компетентності, ерудицію, інтелект, креативність та творчий розвиток.

Наш заклад долучився до участі у загальноміському святі випускників – 2019. Винуватців торжества вітали очільники міста, району, області.  Спортсменкам випускних класів – Жульжик Світлані та Дмитренко Катерині  вручено похвальні грамоти та подарунки  від міського голови.

Тож, стрічай, Україно, чарівне суцвіття,

Дітей своїх рідних з ліцею.

Сміливо веди їх у тисячоліття,

У щасті, з любов’ю до волі!

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Інша мова


Свежие комментарии

    Архивы