Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради

Командний Чемпіонат України з легкої атлетики

В місті Харкові, 6-8 червня 2018 року, відбувся командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів 2003-2004 років народження.
В складі збірної команди Рівненської області в цьому Чемпіонаті приймали участь семеро спортсменів Костопільського ліцею.
Наші юні спортсмени, не дивлячись на велику конкуренцію, зуміли показати високі результати в своїх видах програми, що дало їм змогу стати фіналістами , призерами та переможцями цього Чемпіонату. А саме: чемпіонський титул в метанні списа виборола, вже другий раз поспіль, Мосійчук Ольга; не було рівних в стрибках в довжину нашому юному спортсмену Баруку Віталію, його переможний результат 6 метрів 53 сантиметри, третім тут був також наш учень Товкач Тарас з результатом 6 метрів 26 сантиметрів. В метанні списа Тарар Алла була шостою, Остапчук Анастасія на 8 місці, в цьому виді програми серед юнаків Барук Віталій був шостим і восьме місце посів Лавор Іван. Невдача спіткала нашу перспективну юну спортсменку Гуріну Валерію — падіння під час кваліфікаційного забігу на 200 метрів не дало змоги далі продовжувати боротьбу, але це не завадило їй здобути кваліфікаційні очка у бігу на 100м з/б. Завдяки ліцеїстам команда Рівненської області посіла сьоме місце серед 23 областей України.
Готували та вболівали за юних спортсменів тренери КОЛІФКС- Янчук Степан Іванович, Кожарко Світлана Миколаївна.

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Інша мова


Свежие комментарии

    Архивы