Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради

Чемпіонат України з легкоатлетичних метань

16-18  лютого 2018р.ЧУ Мукачево 2018 у м. Мукачево  проходив зимовий Чемпіонат України  з легкоатлетичних метань серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих. Виступали на цих змаганнях і вихованці ліцею.

      Переможцем у метанні списа серед молоді став випускник ліцею  Олександр Козубський, метнувши спис з найкращим результатом чемпіонату — 73 м 18 см, завдяки якому прийматиме участь у Кубку Європи з легкоатлетичних метань, який відбудеться 10-11 березня у м.Лейрія (Португалія).  П’ятим став випускник нашого закладу Володимир Огороднік з результатом 57м 22см.

    Серед дорослих також непогано виступили випускники ліцею:  срібну нагороду у метанні списа здобув  Микола Шама, його результат 71м 08см, четвертим  у цій же дисципліні став Дмитро Шеремет, його спис опустився на позначці 67м 80см.

    Четвертим серед юніорів у метанні списа став Олег Трофимчук (55м 45см), шостою — Тетяна Мороз ( 37м 11см) та восьмим- Олег Фінгерт з результатом 47м 11см.   

  Серед юнаків та дівчат  переможницею чемпіонату України у метанні списа з результатом 35м 93см стала  Ольга Мосійчук,  на сьомій позиції з результатом 41м 43см Іван Лавор,  десяте місце в Тараса Кухарчука (33м 82см) та дванадцяте залікове місце в Аліни Тарар  (26м 11см)

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Інша мова


Свежие комментарии

    Архивы