Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради

Реквієм Небесній Сотні…

Під таким гаслом у ліцеї-інтернаті проведено виховні заходи на вшанування подвигу українців, загиблих під час Революції Гідності: урок-реквієм «Герої не вмирають» (8 кл.), годину пам’яті «Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки» (9 кл.), годину мужності «Небесна сотня. На сторожі гідності» (10 кл.), патріотичну годину «Уклін – живим, полеглим – слава» (11 кл.).

Ліцейською радою «Лідер» організовано флеш-моб «Україна – більше за життя». Проведено акцію пам’яті Героїв Небесної Сотні символа нескореності українського духу, хто ціною власного життя відстоював наше майбутнє та європейський вибір держави «Воїни світла у моєму серці».

На вшанування пам’яті Героя АТО, випускника ліцею Віталія Ставського запалено Свічу Скорботи «Ангели в небо полетіли» біля пам’ятного знака Герою.

Учні 9-их класів спільно з класними керівниками переглянули і обговорили документальний фільм Крістіана Зайделя «Небесна сотня».

Ліцеїсти й педагоги взяли участь у загальноміському пам’ятному заході з нагоди вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, запаленні свічі пам’яті та покладанні квітів біля Меморіалу «Герої не вмирають».

Пам’ятаймо, що саме завдяки учасникам подій на Майдані Незалежності, Героям Небесної Сотні ми не втратили державність і маємо шанс щодня ставати кращими!

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Інша мова


Свежие комментарии

    Архивы