Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради

Чемпіонат України з легкоатлетичних метань

     14-17  лютого 2019р. у м. Мукачево  проходив зимовий Чемпіонат України  з легкоатлетичних метань серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих. 257 учасників з 22 областей змагались за звання переможця, виступали на цих змаганнях і вихованці ліцею.

Серед юнаків та дівчат  бронзові нагороди зимового чемпіонату України у метанні списа здобули:

Ольга Мосійчук,  з результатом 38 м 90 см

Анастасія Остапчук – 33 м 85 см

 Іван Муха – 38 м 33см

За крок до п’єдесталу з результатом 31 м 36 см у метанні списа розташувалась Алла Тарар, на дев’ятій позиції Нікіта Помалейко (32 м 18 см), десяте місце в Дмитра Звіздецького (29м 68см) та одинадцяте залікове місце в метанні списа та сьоме у метанні диска в Дениса Люблінського  (28м 72см та 36м 75 см).

Тренери-викладачі спорсменів: Степан Янчук, Світлана Кожарко та  Микола Шама.

Вдало виступили і випускники нашого закладу.

Переможцем у метанні списа серед дорослих став випускник ліцею  Олександр Ничипорчук , метнувши спис з найкращим  результатом чемпіонату — 72 м 26 см, завдяки якому прийматиме участь у Кубку Європи з легкоатлетичних метань, який відбудеться 07-11 березня у м.Шаморин (Словаччина).  Срібну нагороду здобув тренер-викладач нашого закладу,  діючий спортсмен, випускник ліцею Микола Шама з результатом 70м 74см.

Серед молоді  срібну нагороду у метанні списа здобув  випускник нашого закладу Олександр Козубський, його результат 69м 07см.

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Інша мова


Свежие комментарии

    Архивы