Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради

Зустріч учасниці Юнацької Олімпіади Світлани Жульжик

22 жовтня в міжнародному аеропорту «Бориспіль» зібралися рідні та близькі, друзі та колеги юних тріумфаторів Третіх Літніх юнацьких Олімпійських ігор,  що проходили в аргентинському Буенос-Айресі, серед яких ліцеїстка відділення легкої атлетики Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту Світлана Жульжик.

Зустрічала юну олімпійку і делегація Костопільського ліцею, у складі якої  начальник відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Петро Нагорний.

Привітали ліцеїстку в рідних стінах навчального закладу учні, педагоги й тренери. Вона поділилася враженнями від змагань, атмосфери, яка панувала під час спортивного форуму, дякувала тренерам: Фінчук Т.Л., Мурзі А.О., директору ліцею-інтернату Таргоній Д.М., класному керівнику Стасюк Ю.І., всім працівникам закладу, депутату Рівненської обласної ради Кльопу В. Ф., своїм батькам за навчання, моральну й матеріальну підтримку.

Учасники зустрічі переглянули фотовернісаж «На шляху до Олімпу» та фрагменти відеороликів з участю Світлани Жульжик на Юнацькій Олімпіаді.

Ліцеїсти привітали Світлану з хорошим результатом, побажали побити старі рекорди, поставити нові і, на шляху до наступних вершин Олімпу пам’ятати, що у кожного є своя олімпійська висота, і щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру в себе й щоденно докладати зусиль для здійснення мрії.

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Інша мова


Свежие комментарии

    Архивы